3D SLOVA REKLAME

3D SLOVA REKLAME

3D slova su najpopularniji i najefikasniji vid reklame. Uz dugogodišnje iskustvo u izradi 3D slova, kao vid reklamiranja, osmislili smo najefikasnije metode izrade ove vrste reklame, kako bismo Vam ponudili SAVREMENU – KVALITETNU – POVOLJNU reklamu. Naš tim Vam pruža sve, od personalizacije i tehničkog dizajna, pa sve do izrade i ugradnje.

POKRENI KONFIGURATOR

Mi Vam omogućavamo

3D modelovanje pre same izrade, prema Vašim idejama.

Isporuku i/ili montažu na teritoriji cele Srbije.

Kvalitetne uređaje koji će ispuniti Vaša očekivanja!

Projektovanje animacija i elektronike za 3D slova reklame.

SVETLECA 3D SLOVA

3D SLOVA REKLAME

3D SLOVA za unutrašnju i vanjsku upotrebu izrađujemo od materijala kao što su PVC, akril, drvo, aluminij ili najčešće kombinovanjem raznih materijala. 3D slova koja proizvodimo mogu izdržati sve vremenske uslove tako da su pogodna za unutrašnju i vanjsku montažu. Vanjska 3D slova odličan su način za trenutno poboljšanje izgleda i estetske privlačnosti vaše kompanije, dok su unutrušnja 3D slova namenjena brendiranju i dekorativnim svrahama.  

SVETLEĆA LED 3D SLOVA

Ukoliko vaš projekt zahteva 3D slova reklame, natpis ili 3D logo, ne tražite dalje jer je DG Electronic D.O.O vaš partner u projektovanju, dizajnu i izradi led reklama. Radeći na raznim tehnikama i materijalima možemo odgovoriti na čak i najinovativnije i višestruke dizajnerske koncepte! 

3d slova led reklama

SVETLEĆA LED 3D SLOVA

Ukoliko vaš projekt zahteva 3D slova reklame, natpis ili 3D logo, ne tražite dalje jer je DG Electronic D.O.O vaš partner u projektovanju, dizajnu i izradi led reklama. Radeći na raznim tehnikama i materijalima možemo odgovoriti na čak i najinovativnije i višestruke dizajnerske koncepte! 

Zanima vas cena 3d slova?

3D SLOVA CENA

Sama cena izrade 3d slova, 3d natpisa ili 3d logotipa zavisi prvenstveno od dimenzija i materijala izrade. Kod 3d slova zavisi i kolika je reč, odnosno, koliko slova je potrebno. Možete nam poslati zahtev za ponudu putem kontakt forme i očekujete odgovor u najkraćem mogućem roku!

PROIZVODNJA

3D slova, 3d natpise i logotipe izrađujuemo od različitih materijala kao što su pleksiglas, PVC, aluminijum… Pored materijala, 3d slova se mogu podeliti na svetleće i nesvetleće. U većini slučajeva savetujemo ugradnju led dioda kako bi se sama reklama podigla na viši nivo učinkovitosti. Led diode su visokog intenziteta te daju odličnu vidljivost. Za izvor napajanja koristimo isključivo “Mean Well” brendirana napajanja. Led diode koje ugrađujemo mogu se programirati u animaciju prema Vašim zahtevima, bilo da se radi o „blinkanju“ ili rgb led diodama koje menjaju boje.

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Sa višegodišnjim iskustvom u izradi 3D slova, ali i svih ostalih vrsta led reklama, možemo Vam ponuditi kvalitetne i savremene uređaje koji će ispuniti Vaša očekivanja. Našim kupcima obezbeđujemo grafičku izradu samog dizajna. Pre kupovine, pored samog dizajna izrađujemo za Vas 3D model koji možete pogledati i jasno videti kako će finalni proizvod izgledati. Dovoljno je samo da nam pošaljete sliku gde će reklama biti postavljena, a kada dobijemo sliku krećemo u izradu!

SERVISNE USLUGE

Svim našim kupcima 3d slova reklama,  kao i ostalih uređaja koje proizvodimo, osiguravamo brz odziv u otklanjanju eventualnog kvara kod naših uređaja, čime osiguravamo da Vaš uređaj bude 365 dana godišnje u pogonu! Kao dodatnu uslugu nudimo servisiranje, prepravku, popravku uređaja koji nisu kupljeni kod nas. Da li Vam treba pomoć? Kontaktirajte nas i u najkraćem mogućem roku ćete dobiti podršku naših stručnjaka! Politika naše kompanije je vrlo jasna ZADOVOLJNE MUŠTERIJE SU NA PRVOM MESTU!

BENEFITI NAŠE PLATFORME

PREMA VAŠEM ZAHTEVU VRŠIMO BESPLATNO 3D MODELOVANJE KAKO BI VIDELI KONAČAN PROIZVOD KOJI ĆE BITI ISPORUČEN

VELIKI IZBOR FONTOVA, STILOVA, TEHNIKA, MATERIJALA ZA IZRADU 3D SLOVA REKLAMA

NUDIMO VAM PROJEKTOVANJE LED RASVETE I UPRAVLJAČKIH SISTEMA KAKO BI PODIGLI REKLAMU NA NAJVIŠI NIVO UČINKOVITOSTI

klirit 3d slova
3d slova reklama