led Posteri

led totemi

ŠTA JE LED POSTER - LED TOTEM

Led ekrani su postali nezaobilazni alat u marketinškim kampanjama današnjeg vremena. Ovi moderni uređaji nude atraktivan i dinamičan način prikazivanja poruka privlačeći pažnju prolaznika i potencijalnih kupaca. Svakako, posebnu kategoriju led ekrana čine LED POSTERI koji prvobitno zamenjuju „obične“ roll up banere i omogućuju prikazivanje različitih vrsta sadržaja uključujući fotografije, videozapise, animacije i druge multimedijske elemente. LED POSTERE odnosno LED TOTEME odlikuje atraktivnost, prilagodljivost, visok nivo učinkovitosti, dug vek trajanja i niski troškovi održavanja.

LED poster smo projektovali i proizveli koristeći najnovije tehnologije kako bismo obezbedili tanak i atraktivan izgled, realističan prikaz boja, visok nivo osveženja i jednostavno upravljanje.

Sa LED posterom pažljivo je promišljen svaki detalj, standardna veličina ekrana je  1920 mm x 640 mm  i predviđena udaljenost gledanje je od 2.5m do 30m metara. 

iposter

ZAŠTO LED POSTER - LED TOTEM

Bilo da stvorite kaskadu sa više ekrana ili samo koristite jedan poster, on pruža veličanstven vizuelni doživljaj. Ima visoku brzinu osvežavanja od 2880Hz i svetlost od 1200 NIT što je preko 3 puta svetlije od normalnog LCD ekrana, a ugao gledanja od 160 ° održava realističnu reprodukciju boja čak i ako se gleda sa strane. Upravljanje led posterom je veoma jednostavno i lako, njime se može upravljati mobilnim telefonom (aplikacija), računarom, CLOUD, WI-FI ili USB vezom. Možete da ažurirate i sačuvate sadržaj na ekranu sa svog telefona u sekundi. LED poster je svestran i može se koristiti bilo gde – možete ga obesiti, postaviti ga na nosač ili ga postaviti na zid. Koristi se na izložbama, sajmovima, ugostiteljskim objektima, firmama, gde god da je potrebna savremena prezentacija. Tanak i atraktivan dizajn sigurno će impresionirati bilo koju publiku i uklopiti se u Vaš prostor. Uređaj prikazuje video formate, slike, GIF-ove…

VIŠE NAČINA KORIŠTENJA

ZAINTERESOVANI STE ZA​ LED POSTERA ?
iposter