LED EKRANI

PROJEKTOVANJE – IZRADA – MONTAŽA – SERVIS

LED EKRANI - primena, proizvodnja i prodaja

Led ekrani predstavljaju sastavni deo uspešne reklame i poslovanja. Srazmerno potrebi tržišta, prilagodili smo i unapredili izradu i kvalitet led ekrana. Proizveli smo i adaptirali veliki broj ekrana širom Srbije i regiona.

LED ekrani se proizvode od visoko kvalitetnih komponenti, u skladu sa svetskim standardima, garantuju efikasnost i dugotrajnost. Primenom inovativnih i savremenih tehnologija omogućili smo visoku rezoluciju, vidljivost, kontrast boja i jednostavno održavanje. U skladu sa zahtevima, led ekrani su prilagođeni različitim dimenzijama, specifikacijama i dizajnu. Upravljanje je jednostavno i lako putem mobilnih uređaja ili računara. 

Prodaja reklamnih led ekrana se vrši direktno krajnjem potrošaču, a cena zavisi od željenih specifikacija.

Na lageru je dostupan veliki broj različitih ekrana u svakom trenutku, koji mogu biti prilagođeni svakom obliku poslovanja.

Prema nameni led ekrane delimo na:

  • LED EKRANI ZA UNUTRAŠNJU UPOTREBU
  • LED EKRANI ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU
led ekrani za vanjsku upotrebu

ZAŠTO LED EKRANI?

LED ekrani su rešenja koja, ne samo da privlače pogled, već ostavljaju i snažan utisak!

SNAŽNA VIDLJIVOST

Bez obzira na osvetljenje ili udaljenost, naši LED ekrani pružaju dobru vidljivost i jasnoću slike.

FLEKSIBILNOST

Nema granica kada je reč o veličini ili obliku – naši LED ekrani mogu se prilagoditi vašim potrebama i prostoru.

DINAMIČNI SADRŽAJ

Od reklama i informacija do umetničkih instalacija, LED ekrani omogućavaju reprodukciju raznolikog sadržaja u visokoj rezoluciji.

TRAJNOST

Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, naši LED ekrani su dugotrajni i pouzdani, pružajući stabilan rad dugi niz godina.

LED EKRANI ZA UNUTRAŠNJU UPOTREBU

LED EKRANI ZA UNUTRAŠNJU UPOTREBU

Uspešan dugogodišnji rad u proizvodnji led ekrana, kvalitet i dugotrajnost ogleda se u rasprostranjenosti naših uređaja širom zemlje. Ugradili smo ih u apoteke, razne prodavnice, pumpe, šoping centre, kladionice  i ostale maloprodajne objekte. Led ekrani za unutrašnju upotrebu su odličan vid promocije i brendiranja poslovanja. 

Posebno su dizajnirani za instalaciju iza izloga ili unutar objekta. Poseduju visoku rezoluciju, odličan kontrast boja i izuzetno brzo osveženje slike, u isto vreme tanki, kompaktni i elegantnog izgleda. Kvalitet slike na uređaju se meri razmakom led dioda koji se kreće se od 2 do 4mm. U skladu sa zahtevima prilagođavamo dimenzije, dizajn i primenu.

Izuzetno su od koristi za digitalno oglašavanje, promociju, kao i pružanje informacija visoke definicije sa ogromnim vizuelnim uticajem na publiku, kako sa male, tako i sa velike udaljenosti.

Posebnu vrstu led ekrana čine i-POSTERI. Predstavljaju savremenu zamenu za „roll-up banere“.

LED EKRANI ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Led ekrani za spoljašnju upotrebu imaju širok spektar primene. Mogu se koristiti u vidu led bilborda koji je postavljen na stubnu konstrukciju, mogu se ugraditi na objekat ili postaviti u vidu totema.

Zavisno od potreba i zahteva razmak između led dioda za spoljašnje led ekrane može biti od 4mm do 16mm (kvalitet slike). Kućište led ekrana može biti izrađeno od elegantnog crnog aluminujumskog profila ili  od metalnih kabineta koji se postavljaju u željenu konfiguraciju. Led diode koje se koriste za izradu led ekrana su visokog inenziteta što obezbjeđuje jasnu sliku i pri direktnoj sunčevoj svetlosti.

LED EKRANI ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Led ekran za spoljasnju upotrebu

Led ekrani za spoljašnju upotrebu imaju širok spektar primene. Mogu se koristiti u vidu led bilborda koji je postavljen na stubnu konstrukciju, mogu se ugraditi na objekat ili postaviti u vidu totema.

Zavisno od potreba i zahteva razmak između led dioda za spoljašnje led ekrane može biti od 4mm do 16mm (kvalitet slike). Kućište led ekrana može biti izrađeno od elegantnog crnog aluminujumskog profila ili  od metalnih kabineta koji se postavljaju u željenu konfiguraciju. Led diode koje se koriste za izradu led ekrana su visokog inenziteta što obezbjeđuje jasnu sliku i pri direktnoj sunčevoj svetlosti.

prednosti naših led ekrana

Upravljanje led ekranom putem bilo kojeg uređaja i platforme!

Izmena sadržaja i kontrola serijskih led ekrana sa jednog mesta!

Jednostavni softveri za korištenje na srpskom i engleskom jeziku!

Izmena sadržaja i kontrola led ekran bilo gde u svetu putem interneta!

LED EKRANI - cena, specifikacije i upravljanje.

visenamenski svetleci ekran

DIMENZIJE LED EKRANA

LED EKRANE izrađujemo u dimenzijama prema zahtevu, bilo da se radi o 1/㎡ ili o 100+/㎡. Ograničenja, po pitanju dimenzija, uslovljava samo mesto montaže. Tačne dimenzije led ekrana određuje i dimenzija led modula koji se postavljaju u potrebnu konfiguraciju.

Dimenzije led modula variraju u odosu na razmak između led dioda (PIXEL PITCH). Standardne dimenzije modula su: 320x160mm, 256x128mm, 192x192mm, 160x160mm. Za led ekrane manjih dimenzija koristiti se crni aluminijumski eloksirani profil kao kućište, dok kod led ekrana većih dimenzija, potrebno je koristiti metalne kabinete. Kabineti su standardnih dimenzija: 960x960mm, 768x768mm, 640x640mm, 640x480mm od kojih se u konačnici proizvodi led ekran u željenoj dimenziji.

RAZMAK IZMEĐU LED DIODA (PIXEL PITCH)

Rezolucija LED EKRANA zavisi od površine samog uređaja i razmaka između led dioda (pixel pitch). Razmak između led dioda je definisan nekom od standardnih vrednosti(P10, P8, P6, P5, P4, P3, P2.5…). P10 predstavlja razmak od 10mm, P8 razmak 8mm… što je razmak manji, kvalitet slike je veći. Npr. na površinu od 1/㎡ se može ugraditi nekoliko hiljada led dioda pa čak i nekoliko desetina hiljada što direktno utiče na kvalitet slike.

Na pitanje: “Kako odabrati pravi razmak između led dioda?” ne postoji jedinstven odgovor. U obzir treba uzeti nekoliko važnih parametara: potrebne dimenzije led ekrana, razdaljina led ekrana od mesta gledanja, željeni kvalitet slike i budžet.

led ekran rezolucija pixel pitch
kontrola za upravljanje led ekranom

UPRAVLJANJE

Led ekranima se upravlja pomoću namenskog softvera koji ne zahteva visoku informatičku stručnost dok u isto vreme nudi širok spektar mogućnosti.

Komunikacija sa led ekranima se može odvijati putem: LAN kabla, Wi-Fi (lokalno), USB memorije, putem interneta i HDMI protokola. Za upravljanje na daljinu je obezbeđen CLOUD sistem preko koga se može upravljati ekranom kao i menjati sadržaj bilo gde u svetu. Pored izmene sadržaja na led ekranu se mogu podešavati različiti parametri kao što su intenzitet led dioda, automatsko paljenje i gašenje prema zadatom vremenu.

Za serijsku proizvodnju led ekrana nudimo mogućnost izrade prilagođenog sistema upravljanja prema zahtevima i potrebama.

SHOOWROOM

Želite uživo videti kako će Vaš uređaj izgledati? 
Posetite naš SHOWROOM!

LED EKRAN KONFIGURATOR

Izaberite specifikacije za led ekran prema sopstvenim potrebama. i direktno pošaljite zahtev za ponudu! Nakon što prosledite upit sa željenim specifikacija, na mejl ili kontakt telefon će Vam prispeti ponuda za uređaj. Cena za svaki uređaj je drugačija i zavisiće od specifikacija.Izaberite upotrebu led EKRANA.
ZA:
Izaberite tip led modula i razmak između led dipda (pixel pitch).
TIP MODULA:
Izaberite izvedbu led EKRANA.
IZVEDBA:
DUŽINA: 160 cm

VISINA: 48 cm

IZVEDBAJEDNOSTRAN ILI OBOSTRAN LED EKRAN
PREDVIĐENA MONTAŽAUNUTRAŠNJA I SPOLJAŠNJA
TIP KUĆIŠTAALUMINIJUMSKI PROFIL
UKUPNE DIMENZIJE68x20cm
DIMENZIJE VIDNOG POLJA68x20cm
POVRŠINA LED EKRANA2048 KOM
TIP LED DIODASMD
BOJA LED DIODACRVENA, ZELENA, BELA, PLAVA
RAZMAK IZMEĐU LED DIODA
REZOLUCIJAPROGRAMSKI PODESIVO
UKUPAN BROJ LED DIODA1024 KOM
RADNI NAPON220VAC - 240VAC
MAKSIMALNA POTROŠNJADVOSTRAN SAT - 100W
PROSEČNA POTROŠNJADVOSTRAN SAT - 60W
Led ekran