LED BILBORDI

PROJEKTOVANJE / PROIZVODNJA / MONTAŽA / SERVIS

Zašto su naši led bilbordi baš za vas?

Jednostavno upravljanje i kontrola led bilborda

Dostava i montaža dostupna na teritoriji cele Srbije

Lakoća upravljanja softverom

Promena sadržaja i kontrola led bilborda dostupna bilo gde u svetu putem WI-FI mreže

LED BILBORDI (OUTDOOR)
za spoljašnju upotrebu

Led bilbordi su ogromne svetleće reklame, upečatljivi, atraktivni i nezaobilazno na meti svakog prolaznika. Najuspešniji brendovi, vodeće kampanje, najvažniji događaji i promocije nalaze se upravo na bilbordu.

Led bilbordi služe za spoljašnju upotrebu, shodno tome, zaštićeni su od svih vremenskih uslova, visokokvalitetni, dugotrajni i vidljivi sa velike udaljenosti. Dimenzije prilagođavamo potrebama i zahtevima klijenta. Rezolucija ekrana i kvalitet slike zavisi od razmaka led dioda koji varira od 4mm do 20mm(P4-P20), dakle, što je manji razmak, kvalitet slike je veći. 

Pri vrhu najtraženijih i najprodavanijih uređaja su bilbordi rezolucije P10 i P8, nude odličan kvalitet slike uz srazmerno prihvatljive cene.

Namena bilborda je, prvenstveno, prikazivanje promotivnog materijala, u zavisnosti od toga da li želite led bilbord za reklamne potrebe vlastite firme, ili kao mesto za iznajmljivanje, obezbeđujemo Vam namenski softver.

Kako odabrati odgovarajući LED bilbord?

Odabir veličine bilborda uveliko će zavisiti od daljine sa koje će se gledati, odnosno najmanje udaljenosati gledanja.
LED bilbord se izrađuje od LED panela koji se uklapaju i nadograđuju. Paneli se razlikuju prema količini dioda koje sadrže, odnosno razmaku među njima, što je veći broj dioda i manji razmak između istih to je veća rezolucija i bolji kvalitet slike.
Shodno tome, ukoliko se gleda sa manje udaljenosti, bolje je odabrati manji razmak između dioda, što je veća udaljenost gledanja (najmanje distance od bilborda do gledanja) bira se veći razmak između dioda.

Cena LED bilborda će, između ostalog, najviše zavisiti od odabira razmaka među diodama. Na primer, ukoliko je najmanja distanca gledanja 6m, najbolji odabir ekrana bio bi P6. Svakako, naši stručnjaci će Vam pomoći u odabiru i predložiti najbolje opcije za vas.

LED EKRAN P3

LED BILBORDI (INDOOR)
za unutrašnju uporebu

LED BILBORDE za unutrašnju upotrebu proizvodimo u dimenzijama prema porudžbini. Rezolucija ekrana zavisi od razmaka led dioda koji za unutrašnje bilborde može biti od P2 do p10 (od 2mm do 10mm).

 Najbolja rezolucija unutrašnjeg bilborda zavisi od blizine gledanja kao i koliki se kvalitet slike želi postići. Namena unutrašnjih bilborda je prikazivanje reklamnog materijala te u zavisnosti da li želite samo svoju firmu da promovišete ili da bilbord koristite za iznajmljivanje reklamnog prostora obezbeđujemo Vam namenski softver. Za više o ekranima za unutrašnju upotrebu kliknite ovde.

LED BILBORDI
projektovanje

Sa dugogodišnjim iskustvom u izradi elektronike iz oblasti vizuelnih komunikacija možemo Vam ponuditi izradu led bilborda prema vašim željama i zahtevima, kao i metalne konstrukcije za postavljanje led displeja

PROIZVODNJA?

LED BILBORDI proizvodimo birajući kvalitetne komponente kako bi se osigurao kvalitet uređaja, pouzdanost i sigurnost. Kada je reč o metalnim kostrukcijama za led displeje nudimo Vam mogućnost izrade konstrukcije za nestandardne montaže.

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Sa višegodišnjim iskustvom u izradi led bilborda možemo Vam ponuditi kvalitetne i savremene uređaje, kontrolne sisteme izrađujemo prema potrabama klijenata. Našim klijentima obezbjeđujemo grafičku izradu video materijala i slika prilageđenim Vašem poslovanju i nameni led displeja.

SERVISNE USLUGE

Svim našim kupcima led bilborda kao i ostalih uređaja koje proizvodimo osiguravamo brz odziv u otklanjanju eventualnog kvara kod naših uređaja, čime osiguravamo da Vaš uređaj bude 365 dana godišnje u pogonu! Kao dodatnu uslugu nudimo servisiranje, prepravku, popravku uređaja koji nisu kupljeni kod nas. Da li Vam treba pomoć? Kontaktirajte nas i u najkraćem mogućem roku ćete dobiti podršku naših stručnjaka!

Zašto su LED bilbordi pametna investicija?

LED bilbordi pružaju šarene i svetleće prikaze koji privlače pažnju prolaznika.
Njihova visoka svetlina omogućava da se reklamna poruka ističe čak i u uslovima jakog dnevnog svetla ili noći.

Iako LED bilbordi zahtevaju početnu investiciju, dugoročno mogu smanjiti troškove oglašavanja. Promena sadržaja elektronski je efikasnija i ekonomičnija od štampanja i postavljanja tradicionalnih bilborda.

Digitalni LED bilbordi često imaju ugrađene analitičke alate koji omogućavaju praćenje efikasnosti kampanje. Na osnovu podataka o broju prikaza, interakcija, i reakcija publike, možete bolje optimizovati reklamne poruke i ciljanje.

LED tehnologija je energetski efikasna u poređenju sa tradicionalnim rasvetama bilborda, što doprinosi smanjenju potrošnje energije i manjem ugljeničnom otisku.

Ukratko, reklamiranje na LED bilbordima pruža moćan alat za dosezanje široke publike uz visok stepen fleksibilnosti, interaktivnosti i praćenja rezultata kampanje.

LED BILBORDi - najtraženije dimenzije

LED BILBORD 200x100cm

LED BILBORD 200x200cm

LED BILBORD 300x200cm

LED BILBORD 300x300cm

LED BILBORD 400x200cm

LED BILBORD 400x300cm

LED BILBORD 500x300cm

LED BILBORD 500x400cm

LED BILBORD 600x300cm