LED SPORTSKI SEMAFORI

PROJEKTOVANJE / IZRADA / MONTAŽA / SERVIS

SPORTSKI SEMAFORI

Sportski semafori su postali neizostavan segment svakog sportskog takmičenja. Dugi niz godina proizvodimo sportske semofore za sve sportove kao i univerzalne sportske semafore za dvorane. Naša prednost je niska cena uz najbolji kvalitet izrade! Semafore proizvodimo prema zvaničnim pravilima sportova ili prema zahtevima. Pri proizvodnji koristimo inovativne tehnologije kako bismo doprineli zadovoljstvu, kako igrača, tako i navijača.

Sportski semafor, nezavisno za koji sport je namenjen, prema načinu izrade delimo na dve vrste :

  • JEDNOBOJNI LED SPORTSKI SEMAFORI
  • FULL COLOR LED SPORTSKI SEMAFORI
Sportski semafor ico

PROIZVODIMO

SPORTSKI SEMAFOR FUDBAL ICO

SPORTSKI SEMAFOR ZA
FUDBAL

SPORTSKI SEMAFOR KOŠARKAICO

SPORTSKI SEMAFOR ZA
KOŠARKU

SPORTSKI SEMAFOR ODBOJKA ICO

SPORTSKI SEMAFOR ZA
ODBOJKU

SPORTSKI SEMAFOR RUKOMET ICO

SPORTSKI SEMAFOR ZA
RUKOMET

SPORTSKI SEMAFOR TENIS ICO

SPORTSKI SEMAFOR ZA
TENIS

SPORTSKI SEMAFOR UNIVERZALNI ICO

SPORTSKI SEMAFOR
UNIVERZALNI

sportski semafor jednobojni

JEDNOBOJNI LED SPORTSKI SEMAFORI

JEDNOBOJNI LED SPORTSKI SEMAFORI mogu se koristiti u svim sportovima, proizvode se od jednobojnih DIP led dioda koje su postavljene 10mm jedna od druge (pixel pitch).

Led diode mogu biti u crvenoj, zelenoj, beloj, plavoj, ili žutoj boji. Moguće je kombinovati boje led dioda pa tako, na primer, rezultat može biti prikazan u crvenoj boji, dok vreme može biti prikazano u zelenoj boji led dioda.

Pored prikaza informacija potrebnih za svaki sport, jednobojni sportski semafori poseduje mogućnost za prikazivanje reklamnog teksta u vidu “putujućeg” teksta. Putujući tekst može služiti za pominjaje sponzora ili najave.  Semafori poseduju mogućnost za prikaz najave igrača (ime, prezime, broj) u vidu putujućeg teksta, kao i mod za prikaz trenutnih dešavanja u toku igre, na primer u fudbalu za prikaz izmene igrača, trajanje produžetka, crveni/žuti karton…

Dimezije sportskog semafora izrađujemo prema zahtevu. Upravljanje sportskim seamaform se vrši pomoću bežične konzole i aplikacije na mobilnom uređaju, laptopu ili tabletu. Glavna prednost jednobojnih sportskih semafora je svakako niska cena s obzirom na mogućnosti koje pruža.

FULL COLOR LED SPORTSKI SEMAFORI

FULL COLOR LED SPORTSKI SEMAFORI namenjeni su za korištenje u svim sportovim, proizvode se od RGB SMD led dioda koje poseduju razmak jedna od druge (pixel pitch) : 16mm, 10mm, 8mm, 6mm, 5mm, 4mm ili 3mm.

Rezolucija RGB sportskog semafora zavisi od dimenzija i razmaka između led dioda (pixel pitch). Što je razmak između led dioda manji veća je rezolucija, tako da se na površini od 1/m2 može ugraditi nekoliko hiljada led dioda do nekoliko desetina hiljada, što direktno utiče na kvalitet slike.

U odnosu na jednobojne sportske semafore, full color sportski semafori imaju daleko veću mogućnost u dizajnu i prikazivanju informacija. Moguće je prikazivati grb timova, najave igrača sa njihovim slikama, kao i prikaz reklamnog materijala u vidu video zapisa i fotografija. Boja svih segmenata informacija se podešava putem softvera.

Full color semafori podržavaju prikaz UŽIVO video zapisa sa kamera na terenu. Dimenzije full color sportskog semafora izrađujemo prema zahtevu. Glavna prednost full color sportskog semafora je veoma atraktivan dizajn, kao i mogućnost prikazivanja grafičkog reklamnog materijala.

sportski semafor rgb fudbal

FULL COLOR LED SPORTSKI SEMAFORI

FULL COLOR LED SPORTSKI SEMAFORI namenjeni su za korištenje u svim sportovim, proizvode se od RGB SMD led dioda koje mogu imati razmak jedna od druge (pixel pitch) : 16mm, 10mm, 8mm, 6mm, 5mm, 4mm ili 3mm. Rezolucija RGB sportskog semafora zavisi od dimenzija i razmaka između led dioda (pixel pitch). Što je razmak između led dioda manji veća je rezolucija, tako da se na površini od 1/m2 može ugraditi nekoliko hiljada led dioda do nekoliko desetina hiljada led dioda što direktno utiče na kvalitet slike. U odnosu na jednobojne sportske semafore full color sportski semafori imaju daleko veću mogućnost u dizajnu i prikazivanju informacija, moguće je prikazivanje grbova timova, boja svih segmenata informacija se podešava putem softvera, moguće je prikazivanje najave igrača sa njihovim slikama kao i prikazivanje reklamnog materijala u vidu video zapisa i fotografija. Full color semafori podržavaju prikaz UŽIVO video zapisa sa kamera na terenu. Dimenzije full color sportskog semafora izrađujemo prema zahtevu. Glavna predost full color sportskog semafora je svakvko atraktivan dizajn kao i mogućnost prikazivanja grafičkog reklamnog materijala.