LED DISPLEJ

Led displej reklame se sve više koriste zadnjih godina kao sredstvo za reklamiranje. Displeje delimo, najčešće, u dve kategorije a to su jednobojni led displeji i led displeji sa full color led diodama. Velika prednost jednobojnih led displeja je mogućnost programiranja teksta u raznim animacijama što privači pažnju i čini takvu vrstu reklame veoma atraktivnom, dok sama cena led displeja ostaje pristupačna. Pored teksta, led displej može da prikazuje tačno vreme, datum i temperaturu. Led displeji se proizvode u različitim dimenzijama i za različite namene. Pored jednobojnih displeja proizvodimo i displeje sa Full color led diodama koji reklamu, u vidu led displeja, poduižu na viši nivo.

Led displeje proizvodimo u boji led dioda : crvenoj/zelenoj/plavoj/žutoj/nradžastoj/beloj i full color.

NOVO U PONUDI: SMS KONTROLA JEDNOBOJNIH DISPLEJA

Mi Vam omogućavamo

Upravljanje led displej reklamom bilo kojim uređajem!

Izmena sadržaja i kontrola serijskih led displej reklama sa jednog mesta!

Jednostavni softveri za korištenje na srpskom i engleskom!

Promena sadržaja i kontrola led displejima bilo gde u svetu!

LED DISPLEJ REKLAME

Jednobojni led displeji

JEDNOBOJNI LED DISPLEJI

Jednobojni led displeji se izrađuju postavljanjem  led dioda u razmaku od 10mm, čime se postiže odlična rezolucija. Namena jednobojnih led displeja je: prikaz statičnog teksta, putujućeg teksta, prikaz animacija, prikaz tačnog vremena, datuma, temperature, kao i loga ili naziv Vaše firme. Jednobojne displeje izrađujemo za vanjsku i spoljašnju upotrebu kao i u jednostranoj ili dvostranoj izvedbi.

LED DISPLEJ SA FULL KOLOR LED DIODAMA

Led displej sa full kolor led diodama razlikuje se po kvalitetu rezolucije, odnosno, razmaku između led dioda, koji može biti od 3mm do 10mm. Namena full kolor led displeja je: prikaz video formata, slika, GIF fajlova, putujućeg teksta, tačnog vremena, datuma i temperature. Led displej reklama sa full kolor led diodama se izrađuje za vanjsku i unutrašnju upotrebu, kao i u jednostranoj ili dvostranoj izvedbi.

full kolor led displeji

LED DISPLEJ SA FULL KOLOR LED DIODAMA

Led displej sa full kolor led diodama razlikuje se po kvalitetu rezolucije, odnosno, razmaku između led dioda, koji može biti od 3mm do 10mm. Namena full kolor led displeja je: prikaz video formata, slika, GIF fajlova, putujućeg teksta, tačnog vremena, datuma i temperature. Led displej reklama sa full kolor led diodama se izrađuje za vanjsku i unutrašnju upotrebu, kao i u jednostranoj ili dvostranoj izvedbi.

TREBA VAM DISPLEJ ZA POSEBNE NAMENE?

Projektovanje LED displeja

Sa dugogodišnjim iskustvom u izradi elektronike iz oblasti vizuelnih komunikacija možemo Vam ponuditi izradu led displeja za posebne namene, bilo da se radi o industriji, proizvodnim pogonima, brojačima, tajmerima, kao i displeje sa svim vrstama senzora…

PROIZVODNJA

Led displej reklame se ugrađuju u atraktivan aluminijumski okvir, sa prednje strane, i zadnje u slučaju sa obostranim modelom, postavljaju se led diode u poručenu dimenziju. Led diode su visokog intenziteta te su vidljive i pri dnevnom svetlu. Za izvor napajanja koristimo isključivo “Mean Well” brendirana napajanja. Standardna kontrola led displeja se vrši pomoću jednostavnog softvera. Uz svaku kupljenu led displej reklamu obezbeđujemo softver i obuku.

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Sa višegodišnjim iskustvom u izradi led displej reklama možemo Vam ponuditi kvalitetne i savremene uređaje. Kontrolne sisteme izrađujemo prema potrebama klijenata na bazi mobilnih aplikacija radi jednostavne i brze promene sadržaja, kao i GPRS / Wi-Fi siteme za potrebe serijske proizvodnje gde se svi uređaji kontrolišu sa jednog mesta. Našim kupcima obezbeđujemo grafičku izradu video materijala i slika prilageđenim Vašem poslovanju i nameni led displeja.

SERVISNE USLUGE

Svim našim kupcima led displeja, kao i ostalih uređaja koje proizvodimo, osiguravamo brz odziv u otklanjanju eventualnog kvara kod naših uređaja, čime osiguravamo da Vaš uređaj bude 365 dana godišnje u pogonu! Kao dodatnu uslugu nudimo servisiranje, prepravku, popravku uređaja koji nisu kupljeni kod nas. Da li Vam treba pomoć? Kontaktirajte nas i u najkraćem mogućem roku ćete dobiti podršku naših stručnjaka! Politika naše kompanije je vrlo jasna ZADOVOLJNI KLIJENTI SU NA PRVOM MESTU!

BENEFITI NAŠE PLATFORME

WI-FI KONTROLA LED DISPLJA

Prema potrebama naših klijenata razvili smo jedinstven softver za kontrolu led displeja bilo gde u svetu za vrlo lak pristup i kontorlu!

KONTROLA PUTEM MOBILNE APLIKACIJE

U nekoliko klikova menjate sadržaj na led displeju putem mobilnog uređaja i naše namenske aplikacije!

DIZAJN NAMENJEN LED DISPLEJIMA

Našim kupcima led displeja obezbeđujemo atraktivan dizajn multimedije kako bi privukli ciljane klijente!

led displeji hd full kolor led displej reklama
LED DISPLEJ FULL COLOR P5 1920X480mm
led displej reklama pokretni tekst

Najtraženije dimenzije LED displej reklame

Led displej 100x20cm

Led displej 132x20cm

Led displej 164x20cm

Led displej 192x20cm

Led displej 100x36cm

Led displej 132x36cm

Led displej 164x36cm

Led displej 192x36cm

Led displej 250x36cm

Led displej 292x36cm

Led displej 356x36cm

Led displej 260x52cm

Dodatni video materijal kao i slike led displej reklama možete pronaći u GALERIJI