TOTEMI ZA BENZINSKE PUMPE

TOTEM ZA BENZINSKE PUMPE

Totemi za benzinske pupme predstavljaju sastavni deo benzinske stanice i doprinose komunikaciji sa kupcima. Neophodno je da bude istaknut, dobro osvetljen, vodootporan, veličina cifara dovoljno velika da se vidi sa određenih udaljenosti i da poseduje sistem lake izmene cena.

U našoj ponudi je dostupan veliki broj uređaja koji odgovaraju svakoj pumpi. Visina, širina, veličina i font cifara, kao i druge razne specifikacije moguće je prilagoditi vašim potebama. Totemi za benzinske pumpe su izrađeni od kvalitetnih i čvrstih materijala koji vam garantuju dugogodišnje korišćenje kao i nesmetan rad pri svim vremenskim uslovima. Modernog su izgleda i poseduju tehnologiju kojom vrlo lako možete da izmenjujete brojke svakodnevno.Totemi za pupme mogu biti jednostrani ili dvostrani, a broj cifara 3, 4, 5 ili 6.

Cena totema zavisi isključivo od specifikacija koje su potrebne vašoj pumpi, stoga je preporuka da se dalje informišete putem telefona ili e-mail koji su istaknuti na sajtu. Svi naši uređaji dolaze uz garanciju i uputstvo za korišćenje.

LED DISPLEJI ZA TOTEME ZA BENZINSKE PUMPE

Dugi niz godina proizvodimo led displeje za benzinske toteme bilo da se radi o zameni dotrajalih displeja ili nadogradnju cifri na led tehnologiju. Cifre projektujemo prema zahtevima i dimenzijama totema. Kontrolne sisteme za led displeje ( cenovnike ) izrađujemo u vidu softvera na računaru, mobilnih WIFI aplikacija, RF daljinskog upravljača.