apotekarski krst led full color

Apotekarski krst

Apotekarski Krst led reklama. U ponudi su modeli bez led dioda samo sa pozadinskom rasvetom. Kao i modeli sa 1 do 6 redova led dioda, do modela sastavljenih od full color displeja. Reklamu apotekarski krst je moguće izraditi po narudzbi.

led kursna lista za menjačnice

Led kursna lista

Led kursna lista za menjacniče. Ovakva reklama se pravi u vidu displeja za prikaz cifri, odnosno kupovnog i prodjnog kursa evra i ostalih valuta. Kod modela sa LED displejima moguć je i ispis pokretnog teksta.

3d sova

3D Slova reklame

3D slova reklama. Ovaj vid reklame pravi se po narudzbi. Može biti svetleća sa unutrašnjim osvetljenjem svakog slova ili samo slova bez pozadinske rasvete. Mogu se birati različiti fontovi i veličine.

led displej reklama

Led displej reklame

Proizvodimo digitalne led displeje sa mogućnosti ispisa pokretnog teksta, statičnog teksta, u zavisnosti od veličine moguće je prikazivati slike. U ponudi su i full kolor displeji koji mogu prikazivati i video formate.

Svetleće led reklame

Svetleće led reklame se izrađuju od pleksiglasa koji je presvučen slikom koju ste Vi odabrali odnosno tekstom. Okvir se izradjuje od aluminijuma a u unutrašnjost se postavlja led rasveta.

led sat

Digitalni led satovi

Digitalni led sat može se koristiti kao štoperica, tajmer,alarm, za prikazivanje realnog vremena, datuma, temperature. Najčešće se postavlja u proizvodne hale, javna mesta, firme. Izrađujemo dimenzije od 160mm do 800mm.

Sporstski semafor

Sportski semafori

Vršimo proizvodnju sportskih semafora prema sportovima za dvoranske sportove kao i za vanjseke sportove. U ponudi imamo semafore za pojedinačne sportove kao i univerzalne semafore prema sveckim standardima.

led REKLAME

LED iPosteri

Led reklame iPosteri namenjenis su prikazivanju promotivnog sadržaja i izlaganju proizvoda. Velike su rezolucije i osveženja a jačerg intenziteta u odnosu na LCD displeje. Moguće ih je primenjivati na sajmovima, raznim prezentacijama, hotelima, restoranima.

Led ekran

LED Ekrani

Dugi niz godina proizvodimo led ekrane za unutrašnju primenu. LED EKRANI posebno su dizajnirani za instalacije iza izloga ili unutar radnje. Pogodni su za prikazivanje video materijala kao i slika u visokoj rezoluciji

led bilbord za vani

LED BILBORDI

Vršimo projektovanje, proizvodnju, montažu, servis led bilborda